Blogg

30.6.2022 15.47

Jobba med oss och var en del av Loihdes fortsatta framgångar i Sverige

Ihmiset seisovat meren äärellä auringonlaskussa ja katsovat merelle päin.

Loihde är en nordisk organisation inom digital utveckling. I Sverige har vi, med en stabil årlig tillväxttakt, stöttat våra svenska kunder på deras digitala resa sedan 2015. Nu lägger vi i nästa växel på vår tillväxtresa och söker efter flera  specialister och experter som vill bli en del av våra team i Stockholm och Malmö. Det här är det perfekta tillfället att ansluta sig till oss för dig som uppskattar möjligheten att få vara med och forma vår fantastiska arbetsplats till något ännu bättre – tillsammans med människor som har en passion för datadriven digitalisering.

 

Vilka är vi?

Loihde är en nordisk expertorganisation inom digital utveckling och säkerhetslösningar med över 800 anställda.

Vi stödjer våra kunder i den digitala revolutionen, bygger upp innovativa och hållbara lösningar, och hjälper dem att vara konkurrenskraftiga med hjälp av data och digitalisering. Utöver den digitala utvecklingen bistår vi även våra kunder med säkerhetslösningar, både gällande digital och fysisk säkerhet.

Våra medarbetare är aktiva, självgående experter som förstår affärer och har ett helhetstänk. Du kan hitta våra medarbetares designarbeten inom digitala tjänster över hela världen.

 

Varför jobba hos oss?

Vi växer organiskt samtidigt som vi värnar om vår kultur. Just nu befinner vi oss bara i början av vår framgångssaga i Sverige där vi har stora ambitioner om att växa under lång tid. I takt med att vi växer utvecklas också vår kultur tillsammans med de som skapar den. För den som vill vara med på vår tillväxtresa och vara en del av en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och göra skillnad är det ett utmärkt tillfälle att ansluta sig till oss redan idag.

Vår kultur

Grundpelarna i vår kultur är förtroende, omsorg och passion. På Loihde undviker vi intern rivalitet eller karriärvägar som bygger på titlar. Hos oss ges du i stället möjligheten att fatta egna beslut utifrån egna insikter och erfarenheter. Du har friheten att jobba var du vill och hur du vill, och kan se fram emot en arbetsgivare som stöttar dig genom livets olika skeenden.

Vår arbetsmiljö saknar traditionella hierarkiska företagsstrukturer, i stället kan du se fram emot en platt organisation som förespråkar en avslappnad atmosfär. Hos oss mår man bra av sina arbetsuppgifter och får stöd när man behöver det. Vi vill att alla våra medarbetare ska känna sig hörda, och vi anser att vår öppna kommunikationsmodell tillsammans med robusta feedbackkanaler är helt avgörande.

 Vår kultur stödjer både personlig och professionell utveckling. Vi låter dig fördjupa dina färdigheter i en riktning som ligger i linje med din passion och professionella tillväxt. 

Vår gemenskap

Vi har några av de bästa experterna inom deras respektive områden, och vi har skapat en plats där de kan dela sina kunskaper. Detta erbjuder möjligheter till lärande och nya insikter, och du kan alltid räkna med att det finns någon att bolla idéer med!

Passion, professionalism och hjälpsamhet är det som bäst beskriver våra medarbetare. Vår gemenskap kännetecknas av en familjär känsla där det finns en genuin önskan om att få hjälpa varandra. Hos oss blir du  en del av en datakunnig gemenskap med hög professionalism och integritet vars utgångspunkt är att man ska ha kul på jobbet! 

Våra kunder och projekt

Våra kunder är oftast stora, internationella organisationer i olika branscher. Projekten är ofta inriktade på stora och krävande uppdrag. Vi löser problem, driver förändringar och bidrar till framgångar för våra kunder, vilket gör arbetet både intressant och utmanande för våra konsulter. 

Vi bygger upp kundernas framgångssagor i olika projekt inom datahantering, dataplattformar, tjänsteutveckling och lösningar för artificiell intelligens. Vi gör digitala utvecklingsprojekt begripliga, hanterbara, och framför allt produktiva. Detta har varit kärnan i vår verksamhet från dag ett.

 Holistiskt tänkande är alltid den stabila grunden i det vi gör, och när vi tacklar utmaningar utgår vi alltid från människorna först, inte teknik. Vårt holistiska och kundorienterade tankesätt återspeglas i att vi har en otroligt hög kundnöjdhet!

 

Hur är det att jobba på Loihde?

Som dataentusiast har jag tidigare alltid känt mig ensam med min expertis och passion då mitt arbete aldrig har varit kärnan i arbetsgivarens verksamhet. Nu har jag folk runt omkring mig som delar mina intressen, passioner och expertområden. Även om jag är ensam när jag är hos en kund så har jag en bas, en plats där jag alltid hittar folk inom samma område där jag kan känna att mitt arbete är en del av arbetsgivarens kärnverksamhet. Kea, Principal Consultant
Det är kul att jobba på Loihde för man får hjälpa företag att bli helt datadrivna. Så trevligt att jobba med kompetenta och hjälpsamma kollegor där man lär sig något nytt varje dag. På Loihde är alla uppskattade som människor och högt värderade experter! Jansku, Senior Consultant
Jag älskar det! Den bästa arbetsplatsen jag någonsin haft! Fantastiska kollegor och projekt! Det känns som att jag är uppskattad som medarbetare, men också som person. Och listan bara fortsätter 😄 Samuli, Consultant

 

Jobba med oss och var en del av Loihdes fortsatta framgångar i Sverige

 

Ta nästa steg – anslut dig till familjen!

Vi letar efter fler experter till vårt fantastiska team. Detta är ett ypperligt tillfälle att börja jobba hos oss. Nu har du möjligheten att komma till oss medan vi fortfarande är ett litet men sammansvetsat team och vara med på en spännande resa när vi tar klivet till nästa nivå. Ta möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet och bli en del av vår datakunniga gemenskap!

Om du är en dataexpert eller utvecklare av digitala tjänster som är på jakt efter nya möjligheter – då har du hittat rätt. Se våra lediga tjänster här eller skicka in en öppen ansökan. Tveka inte att kontakta vår HR-chef Jenni Viitala om du har frågor kring lediga tjänster eller om du vill diskutera andra möjligheter (tel. +46 73 504 9330, jenni.viitala@loihde.com

Du kan läsa mer om oss på vår webbplats eller kika på vår vardag på Instagram


Följ vår blogg