Cora Tenebro Bravo

Senior Consultant

  • Datahantering och kvalitet

Min passion är att driva och leda MDM förändringsarbete för att ge människor möjlighet att förstå fördelen av bra datakvalitet

Jag har mer än 20 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom IT- och telekomindustrin på stora internationella företag. Min passion är att leda och driva Master Data Management (MDM), Data and Information Governance (DG/IG), Datakvalitet (DQ), Implementations, Standardisering of data, Center of Excellence (CoE), GDPR, Ethic & Compliance, Säkerhet & Sekretess, standardisering av data processer, inköp, utbildning över hela världen och mer.

Att arbeta globalt har gett mig en unik erfarenhet av att kombinera teknik, innovation och interaktion med människor över hela världen. En sak som jag alltid värdesätter är att arbeta med förändringsledning och strategi för att ständigt motivera medarbetarnas positiva anda och att vara delaktig i företagets resa.

Jag ser alltid utmaningarna och möjligheterna i varje problem och hinder eftersom detta ger mig adrenalin och driv för att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna.