Är data din grej?

Då vill vi gärna träffa dig!

Ansök

Master Data Management, Data Governance, Big Data, Data Modeling, Data Quality & Analytics…

Är detta några av begreppen som får ditt blod att pumpa och ditt intellekt att gå på högvarv?

Är det där du känner dig hemma sedan 10 – 15 år tillbaka som seniorkonsult?

Är du en person som är van att arbeta tillsammans med större företag för att få dem att nå en större potential och är du en person med nödvändiga people skills för att nå uppsatta mål i komplexa digitaliseringsprojekt eller skapa tydlighet ur kaos?

Har du det där lilla extra i form av drivkraft och entreprenörsanda?

Om ditt svar är ett bestämt ja på alla frågor, läs vidare för vi vill gärna lära känna dig.

Vi söker dig, till våra kontor i Malmö och Stockholm, som har en gedigen erfarenhet av att koordinera och leverera lösningar inom masterdata, BI och analytics både ur ett verksamhetsperspektiv och tekniskt perspektiv. Dina roller har varit konsult, projektledare, teamlead eller likvärdig roll. Du trivs med att arbeta i snittytan mellan verksamheten och IT och har arbetat med frågor inom Masterdata, datalager och BI som rört sig på en strategisk och en operativ nivå.

Vi erbjuder dig att få vara en del av ett företag som arbetar med utmanande nationella och internationella IT-projekt. Du kommer att bli betydelsefull för oss och vi kommer att, med stolthet, vara en del av din professionella utveckling genom att ge dig möjligheter till kontinuerlig vidareutbildning och tillgång till en företagskultur där kunskapsdelning är ett av våra viktigaste nyckelord.

Vill du vara en del av ett nordiskt företag och en spännande resa där du som individ och konsult står i centrum, där byråkratin är låg och kulturen är avslappnad samtidigt som du får möjlighet att arbeta med några av Nordens ledande experter inom olika digitaliseringsområden?

Om det slutgiltiga svaret är ja, tveka inte – Skicka en ansökan med ditt CV till jobs@loihdeadvisory.com

Låter detta som du? Vi vill gärna träffa dig!

Skicka din ansökan till jobs.loihdeadvisory.se@loihdeadvisory.com. eller ansök via formuläret nedan.

Har du några frågor så hör gärna av dig till:

Hans-Christian Stoltz, HR Manager Loihde Advisory Sverige

Hans-Christian Stoltz

Ansök här