Loihde Advisory som arbetsplats

Hos Loihde Advisory satsar vi på att vara ledande inom vårt område inte bara nu, men även 20 år fram i tiden. Därför ser vi på utbildning och kompetensutveckling som en självklar investering i våra medarbetare. Att vi delar med oss av vår kunskap, och förädlar den tillsammans, gagnar i slutändan även våra kunder.

Välkommen till vår community av kollegor i världsklass, där din personliga utveckling främjas av motiverande och utmanande projekt.

Är Loihde Advisory rätt ställe för dig?

Som en del av vårt team, får du ta del av följande:

Ett brett urval av projekt

Våra projekt är ofta omfattande och komplexa, med fängslande uppgifter som utmanar även våra mest erfarna medarbetare. Du ges också möjligheten att ständigt utveckla och använda ny kompetens och den senaste teknologin.

Kollegor i världsklass och personliga mentorer som stöttar din utveckling

Hos Loihde Advisory finner du enastående talanger – de allra bästa inom sina respektive områden – och vi jobbar aktivt för att främja en stöttande kultur där vi delar med oss av vår kunskap. Vi är alltid beredda att hjälpa varandra och att dela med oss av råd eller best practices på möten eller i Slack. Alla medarbetare har dessutom en personlig mentor som erbjuder coachning i personlig utveckling och en axel att luta sig emot om det skulle behövas. Omgivna av kompetenta kollegor växer allas know-how kontinuerligt.

De bästa verktygen och utbildningsmöjligheterna

Hos Loihde Advisory får du själv välja vilket verktyg du vill arbeta med – du kan välja antingen Mac eller PC, iPhone eller Android. Förmånerna inkluderar självklart internet hemma och annan utrustning som behövs för att kunna jobba så flexibelt som möjligt.

Varje medarbetare har en årlig utbildningsbudget och bestämmer själva hur den ska användas för att fördjupa deras kunskap. Dessutom arrangerar vi med jämna mellanrum utbildning för alla våra medarbetare, inom aktuella ämnen eller de senaste metoderna.

Vi tillbringar mycket tid med våra kunder men att värna om den unika Loihde Advisory -andan är också högsta prioritet

F2F Fridays

En gång i månaden samlas vi en fredag eftermiddag på ett av våra kontor och går igenom gemensamma frågor, diskuterar de senaste nyheterna, ger statusuppdateringar på olika projekt och delar med av oss en massa positiv energi som peppar och motiverar. Det serveras alltid snacks och ibland något mer stadigt, t.ex. hamburgare tillagade av en kock på plats.

Fester och events

Bara för att vi alla är vuxna, betyder det inte att vi inte älskar att festa. Det tar ju ut sin rätt, så inte varje vecka, men tillräckligt ofta. Bland våra årliga traditioner hittar du en weekendresa och en sommarfest, där både du och din eventuella partner är varmt välkomna.

En funktionell och tilltalande arbetsmiljö

2019 flyttade vi både kontoret i Malmö och i Stockholm till United Spaces, ett stenkast från Centralen i Malmö och Stockholm. Här har vi höj- och sänkbara skrivbord, stora skärmar, mötesrum, fräscha ytor för kollaborativt arbete, nära till tåg och bussar samt stort utbud av restauranger och affärer.