Hitta hem hos Loihde

Vi är en grupp proffs som alla är pionjärer på sina områden inom data och digital transformation. Bli en del av oss och dela vår vision om att jobba på den bästa arbetsplatsen där vi tillsammans kan utvecklas och skina.

Läs mer våra värderingar

Loihde växer i Sverige

Vi expanderar vår verksamhet i Sverige och letar efter dig med kompetens och holistiskt tänk inom data och digitala tjänster. Med över 800 anställda i Finland har vi en stark bas och bred kompetens som hjälper oss assistera våra svenska kunder i sin digitala omställning.

Se vilka tjänster vi söker

Ihmiset seisovat meren äärellä auringonlaskussa ja katsovat merelle päin.

Hur vi jobbar i korta drag

Loihde är en värdestyrd organisation där vi alla delar samma grundläggande värderingar om att växa tillsammans, som kollegor och tillsammans med våra kunder. Hos oss växer du som anställd genom professionell utveckling, coachning och med rätt verktyg för uppgifterna du utför.

Vi är kända för att bygga broar mellan affärsverksamhet och teknologier. Vi gör detta genom att erbjuda rätt konsult till alla uppdrag, utan prestationsmål eller gömda agendor.

Är Loihde Advisory ditt nya hem?

1

Medmänsklighet, balans och välbefinnande

Hos oss kan du vara sig själv, vi värdesätter alla lika. Du kan räkna med att alla kommer till tals och att din åsikt tas till vara.

Vi är måna om att alla på Loihde ska få en bra balans mellan arbete och fritid för att må bra och nå framgång – både som en del av företaget och som individ.

2

Respekt och hjälpsamhet

Ända sedan starten 2007 har respekt, hjälpsamhet och samarbete varit en viktig del i vår framgång. I vår kultur hittar du inte intern rivalitet eller en karriärsstege byggd på titlar, utan istället en vardag där vi hjälper varandra att växa och leverera det bästa vi kan.

Vi matchar våra uppdrag med den inom företaget som är bäst lämpad för uppgiften, och du som konsult är naturligtvis alltid med i diskussionen inför ett uppdrag för att säkerställa att det matchar din expertis.

3

Gemenskap och kompetensutveckling

För oss är det viktigt att vi alla fortsätter utveckla sina spetskompetenser. Därför är kompetensutveckling något vi regelbundet uppmuntrar till, både individuellt och som grupp. I vår kultur hjälper vi varandra att alltid bli bättre, både genom att dela kompetens, aktiv coachning och en generös budget för fortbildning ser vi till att du har bra möjligheter att utvecklas.

Vad som gör oss unika är vårt holistiska tänk, vilket är ett resultat av att vi delar våra kunskaper mellan olika kompetenser inom företaget, något som sedan kan appliceras när vi designar lösningar för våra kunder.

4

En holistisk och opartisk approach, genuint på kundens sida

Lika hög integritet som vi har för oss själva inom Loihde visar vi även för våra kunder genom att vi alltid erbjuder de lösningar som är bäst för kunden, utan att aggresiva säljmål eller dolda agendor kommer i vägen.

Vårt val att vara oberoende till en specifik teknik gör att vi kan utvärdera kundens behov, både gällande data, interna processer och teknisk plattform och erbjuda det vi tror löser utmaningarna på bästa sätt.

Lediga jobb

Vårt löfte till våra anställda

  • Människorna kommer alltid först.
  • Vi bryr oss om dig som person, dina åsikter och den du är.
  • Vi upprätthåller en kultur fokuserad på människor. Vi stöttar varandra och delar med oss av vår expertis.
  • Du är alltid genuint på kundens sida ‒ utan aggressiva försäljningsmål, tekniska bindningar eller dolda agendor.
  • Vi ger dig möjlighet att utveckla och fördjupa din kompetens i den riktning som stöder din passion och din professionella utveckling.
  • Vi litar på varandra. Hos oss får du ta beslut själv ‒ från ditt synsätt och din erfarenhet.
  • Vi strävar efter att hitta utmaningar och projekt som motsvarar dina förmågor, din expertis, din passion och där din kompetens glänser.
  • Vi har ett holistiskt tänk där du får utforma de bästa lösningarna för våra kunder med den mångsidiga expertisen i vår gemenskap.
  • Hos oss får du lösa utmaningar och skapa förändring och framgångsfaktorer för våra kunder med hjälp av din expertis och kompetens.

Våra anställningsförmåner

työympäristö

Arbetsmiljö

Du får välja de arbetsredskap som passar dig bäst. Distansarbete är normalt hos oss, även om vi på våra kontor har skapat en mysig homebase för hela laget.

ihminen ja sydän

Liv

Hos oss får du omfattande hälso- och sjukvård, försäkring för såväl jobb som fritid och förmåner som stöder ditt välbefinnande. Vi är flexibla i olika livssituationer.

timantti loistaa

Utveckling

Vi satsar på din utveckling. Våra uppdrag är utmanande men du har hela vår arbetsgemenskap som stöttar dig. Dessutom är det möjligt att utbilda sig och gå kurser som en del av arbetslivet hos oss.

Har du frågor eller vill veta mer?

Skriv dina uppgifter nedan, eller ring mig så berättar jag mer.

Dina kontaktuppgifter