Welcome to a data-savvy community

På Loihde Advisory är vi ett sammansvetsat gäng proffs med ett helhetstänk.

Lediga jobb
Våra löften till dig

Framtiden byggs med data. Människorna främst.

Välkommen till Loihde Advisory. Vi är en värdestyrd organisation och gemenskap där alla medlemmar delar samma grundläggande värderingar. Vi lever på data och vi är pionjärer inom digital transformation. Vi är banbrytare inom en datadriven och kundcentrerad framtid.

Är Du en av oss?

Vi är kända för att bygga broar mellan affärsverksamhet och teknologier. Hos oss får du verktyg och sätt genom vilka du kan guida dina kunder in i en datadriven framtid och bygga den förmåga till förändring som krävs av moderna organisationer.

Är Loihde Advisory ditt nya hem?

1

Bra arbetsgivarskap: medmänsklighet, balans och välbefinnande

 • Hos oss kommer människorna alltid före teknologierna. Vi bryr oss om dig och hela vår arbetsgemenskap och vi gör alltid vårt bästa för ditt totala välbefinnande.
 • Vi vill att ditt jobb och din fritid är i balans hos oss för det är en fördel för dig och för hela vår organisation. Du erhåller genuint betydelsefulla förmåner som stöder ditt liv och hjälper dig att nå framgång.
 • Vi värdesätter dig precis som du är – till oss kan du komma som dig själv.
 • Vi lyssnar på dig och dina åsikter spelar roll.
2

En kultur av respekt, hjälpande och kompetensdelning

 • Vi är måna om att upprätthålla en kultur av hjälpande och samarbete, och vi vill inte skapa intern rivalitet eller karriärvägar som bygger på titlar. Ömsesidigt förtroende för oss själva, varandra och våra kunder är grunden för hela vår existens. Vi är proffs i toppskiktet av vår bransch.
 • Vi upprätthåller en människocentrerad kultur, stöttar varandra och delar med oss av vår expertis. Hos oss lämnas du inte ensam, utan du kan alltid be om hjälp ‒ vår gemenskap stöttar dig alltid när du behöver det.
 • Vi litar på varandra. Hos oss får du ta beslut själv ‒ utgående från ditt synsätt och din erfarenhet.
3

Gemenskapens expertis och spetskompetens och yrkesmässig utveckling

 • Hos oss kan du skapa och utveckla ingående lösningar och helheter som kräver kunskaper som du inte kan läsa dig till. Vår kultur som bygger på att göra och att dela med sig stöttar dig i detta.
 • Vi värdesätter din kompetens och stöder utvecklingen av din expertis i alla skeden av din karriär.
 • Vi ger dig möjlighet att utveckla och fördjupa din kompetens i en riktning som stöder din passion och din professionella utveckling.
 • Vi strävar tillsammans efter att hitta utmaningar och projekt som motsvarar dina förmågor, din expertis och din passion och där du kan glänsa med din kompetens.
4

En holistisk och opartisk approach, genuint på kundens sida

 • Du får alltid vara genuint på kundens sida ‒ utan aggressiva försäljningsmål, tekniska bindningar eller dolda agendor.
 • Vi har alltid ett gediget holistiskt tänk kring det vi gör och du får vara med och utforma de bästa lösningarna för våra kunder via den mångsidiga expertisen i vår gemenskap.
 • Hos oss kommer du att lösa olika utmaningar och skapa förändring och framgångsfaktorer för våra kunder genom din expertis och kompetens ‒ som en del av vår kompetenta gemenskap.

Lediga jobb

Våra anställningsförmåner

työympäristö

Arbetsmiljö

Du får välja de arbetsredskap som passar dig bäst. Distansarbete är normalt hos oss, även om vi på våra kontor har skapat en mysig homebase för hela laget.

ihminen ja sydän

Liv

Hos oss får du omfattande hälso- och sjukvård, försäkring för såväl jobb som fritid och förmåner som stöder ditt välbefinnande. Vi är flexibla i olika livssituationer.

timantti loistaa

Utveckling

Vi satsar på din utveckling. Våra uppdrag är utmanande men du har hela vår arbetsgemenskap som stöttar dig. Dessutom är det möjligt att utbilda sig och gå kurser som en del av arbetslivet hos oss.

Frågor på det?

Eller år det nådot du vill försäkra dig im innan du söker jobb hos oss?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Lämna in din ansökan i dag

Lediga jobb